• InggrisFrenchGermanItaliaSpanyol
  • APLIKASI VISA INDIA

Visa Bisnis India Online (e-Visa India kanggo Bisnis)

Dianyari ing Jan 25, 2024 | Visa India online

Kabeh rincian, persyaratan, kondisi, durasi lan kriteria eligibility sing dibutuhake para pengunjung ing India kasebut ing kene.

Kanthi tekane saka globalisasi, penguatan pasar bebas, lan liberalisasi ekonomine, India wis dadi papan sing penting banget ing jagad internasional perdagangan lan bisnis. Nyedhiyakake kabeh wong ing saindenging jagad kanthi kesempatan komersial lan bisnis sing unik uga sumber daya alam sing nyenengake lan tenaga kerja sing trampil. Kabeh iki nggawe India cukup apik lan narik kawigaten wong sing nindakake perdagangan lan bisnis ing saindenging jagad. Wong-wong saka saindenging jagad sing kepengin nindakake bisnis ing India saiki bisa ditindakake kanthi gampang amarga Pamrentah India nyedhiyakake elektronik utawa e-Visa khusus kanggo tujuan bisnis. Sampeyan bisa ndhaptar Visa Bisnis kanggo India kanthi online tinimbang kudu menyang Kedutaan Besar India lokal ing negara sampeyan kanggo tujuan sing padha.

 

Ketentuan Kelayakan kanggo Visa Bisnis India

Visa Bisnis India nggawe bisnis ing India dadi pekerjaan sing luwih gampang kanggo pengunjung internasional ing negara sing ana ing bisnis nanging kudu memenuhi syarat eligibility tartamtu supaya bisa entuk bisnis e-Visa. Sampeyan mung bisa tetep suwene 180 dina terus ing negara kasebut ing Visa Bisnis India. Nanging, iki sah sajrone setaun utawa 365 dina lan yaiku Entuk Entuk Visa, tegese sanajan sampeyan mung bisa tetep 180 dina sekaligus ing negara kasebut, sampeyan bisa mlebu negara kasebut kaping pirang-pirang anggere e-Visa bener. Kaya jenenge, sampeyan mung bakal entuk hak yen tujuan lan tujuan kunjungan menyang negara kasebut komersial utawa ana hubungane karo masalah bisnis. Lan Visa liyane kayata Visa Pariwisata uga ora ditrapake yen sampeyan ngunjungi tujuan bisnis. Saliyane syarat eligibility kanggo Visa Bisnis ing India, sampeyan uga kudu memenuhi syarat eligibility kanggo e-Visa umume, lan yen sampeyan nglakoni, sampeyan bakal entuk aplikasi kasebut.

Perpanjangan Visa Bisnis

Yen visa Bisnis wiwitane diwenehake kanggo periode kurang saka limang taun dening Misi India, bisa ditindakake nganti maksimal limang taun. Mung eVisa Bisnis mung setaun. Iki minangka cara sing paling trep.

Nanging, yen Bisnis sampeyan mbutuhake Visa Bisnis jangka panjang, extension gumantung saka dodolan / turnover reged saka kegiatan bisnis tartamtu, sing wong manca entuk visa, sing ora kurang saka INR 10 yuta saben taun. Ambang finansial iki dijangkepi bakal digayuh sajrone rong taun sawise ngedegake bisnis utawa saka hibah wiwitan visa Bisnis, endi wae sing kedadeyan sadurunge. Kanggo kategori visa liyane, persetujuan extension tundhuk pengajuan dokumen sing nyedhiyakake bukti aktivitas bisnis utawa konsultasi sing lagi ditindakake. Ekstensi Visa Bisnis bisa diwenehake saben taun dening pihak sing prihatin FRRO/Frost, nanging total periode extension ngirim ora ngluwihi limang taun saka tanggal ditokake saka visa Bisnis.

Alasan sampeyan bisa nglamar Visa Bisnis India

Visa Bisnis India kasedhiya kanggo kabeh pengunjung internasional sing ngunjungi India kanggo tujuan komersial utawa gegandhengan karo bisnis sing pengin entuk bathi. Tujuan kasebut bisa kalebu adol utawa tuku barang lan jasa ing India, nekani rapat bisnis kayata rapat teknis utawa rapat penjualan, nggawe usaha industri utawa bisnis, nindakake tur, ngirim ceramah, rekrutmen pekerja, melu pameran perdagangan lan pameran bisnis. , lan teka ing negara kasebut minangka ahli utawa spesialis kanggo sawetara proyek komersial. Dadi, ana akeh alasan sing bisa nggolek Visa Bisnis kanggo India anggere kabeh gegandhengan karo proyek komersial utawa bisnis.

Keperluan kanggo Visa Bisnis India

Requirements

  • Salinan elektronik utawa pindai kaca pisanan (biografi) saka Paspor standar (ora Diplomatik utawa jinis liyane), valid paling sethithik 6 sasi wiwit mlebu ing India
  • Foto warna gaya paspor anyar
  • Alamat email sing digunakake
  • Debit utawa kertu kredit kanggo biaya aplikasi

Syarat tambahan khusus kanggo Visa Bisnis India

  • Rincian organisasi India, pameran dagang, utawa pameran sing bakal dibukak
  • Jeneng lan alamat referensi India
  • Situs web perusahaan India sing bakal dibukak
  • Surat undhangan saka perusahaan India (Iki wis diwajibake wiwit 2024)
  • Kertu bisnis, Surat undhangan bisnis lan alamat situs web pengunjung
  • Nduweni tiket bali utawa terus metu saka negara (iki opsional).

Wektu aplikasi

Aplikasi kanggo Visa Bisnis paling ora 4-7 dina sadurunge penerbangan utawa mlebu menyang India

Anggit paspor

Priksa manawa rong kaca kosong kanggo cap Petugas Imigrasi ing bandara

Titik mlebu lan metu

Ketik lan metu saka Kiriman Priksa Imigrasi sing disetujoni, kalebu 30 bandara lan limang pelabuhan.

Visa Bisnis kanggo Anggota Keluarga sing Diwenehi Visa Bisnis

Anggota kulawarga utawa tanggungan wong manca sing nampa visa 'B' bakal ditanggepi visa gumantung ing sub-kategori sing cocog. Kesahihan visa gumantung iki bakal pas karo validitas visa sing duwe visa utama utawa bisa diwenehake kanggo wektu sing luwih cendhek yen dianggep perlu dening Misi India. Kajaba iku, anggota kulawarga iki bisa uga layak kanggo visa liyane kaya Student / Research Visa, etc., anggere padha ketemu kritéria perlu kanggo kategori visa pamilike.

Sampeyan mung sing kudu dingerteni kanggo ngerti apa sampeyan layak kanggo Visa Bisnis India lan apa sing dibutuhake saka sampeyan nalika ndhaptar. Ngerti kabeh iki, sampeyan bisa kanthi gampang ndhaptar Visa Bisnis kanggo India sing wangun aplikasi cukup gampang lan gampang lan yen sampeyan nemokake kabeh syarat eligibility lan duwe kabeh sing dibutuhake kanggo ndhaptar, mula ora bakal nemoni kesulitan aplikasi. Nanging, yen sampeyan mbutuhake klarifikasi sing kudune hubungi helpdesk kita.

 

Nganyari 2024

Wis nyekel Visa Turis

Bisnis eVisa minangka syarat kanggo wong-wong sing ngunjungi India kanggo tujuan komersial. Sing wis duwe Visa Turis kanggo India diidini nglamar eVisa Bisnis. Nanging, ora ana syarat kanggo nglamar eVisa Bisnis yen sampeyan wis nyekel Tourist eVisa sing ORA kadaluwarsa. Iki amarga kasunyatane, mung Siji (1) eVisa sing diidini kanggo saben wong. 

Jinis Khusus Visa Bisnis kanggo Konferensi

Sawetara pelamar sing teka ing India kanggo nekani konferensi utawa seminar perusahaan pribadi sing digunakake kanggo nglamar Visa Bisnis India. Nanging, ing 2024, ing Konferensi India eVisa saiki dadi sub-kelas eVisa sing kapisah Wisata Wisata Visa, Visa Bisnis lan Medical Visa. Visa Konferensi mbutuhake surat ijin politik saka Pamrentah India.

Elinga yen sampeyan ngunjungi anggota kulawarga, kanca, ngunjungi plancongan Yoga utawa tujuan nyawang lan wisata, mula prelu sampeyan ndhaptar India Tourist e-Visa. Yen tujuan utama sampeyan ngunjungi India yaiku perawatan medis, banjur aplikasi India Medical e-Visa.


Ana luwih saka 166 warga negara sing layak kanggo e-Visa Online India. Warga saka Vietnam, Inggris, Venezuela, Kolombia, Cuba lan Andorra antarane warga negara liyane layak kanggo nglamar Visa India Online.