• англискифранцускатагерманскииталијанскишпански
  • АПЛИЦИРАЈТЕ ИНДИСКА ВИЗА

Политика за наплата

Можеби ќе ги исполнувате условите за целосна наплата ако сè уште не сте ја пополниле вашата апликација.

Можеме да размислиме за враќање на средствата во зависност од фазата на вашата апликација. Можеме да ја рефундираме компонентата за такси за услуги што обично е 50% од надоместоците.

Државниот данок не може да се врати откако апликацијата ќе биде поднесена на веб-страницата на Владата, без оглед на исходот од вашата апликација за еВиза.

Не ветуваме никаква гаранција за одобрување на апликацијата, но ветуваме дека преводот од вашиот јазик на англиски ќе биде без грешки и вашата фотографија ќе биде прифатлива.

Ние не даваме никакво ветување за одобрување или отфрлање на апликацијата.

Според историските резултати, 98% биле одобрени од канцеларијата за имиграција за 72 часа. Минатите историски резултати не се показател за идните резултати. Ние не даваме совети за имиграција, насоки за имиграција на имигрантите. Обезбедуваме само канцелариски услуги и превод на јазици на 104 јазици.

Минатите историски резултати не се показател за идните резултати.

Ние не даваме совети за имиграција, насоки за имиграција на имигрантите.

Обезбедуваме само канцелариски услуги и превод на јазици на 104 јазици.

Ако ви требаат повеќе информации, ве молиме погледнете ги нашите: