• AnglishtfrancezgjermanishtitalishtSpanjisht
 • APLIKONI VIZA INDIANE

Visa Turistike Online e Indisë

Përditësuar më Apr 16, 2024 | Viza Indiane në internet

India, një vend i njohur për paletën e saj të gjallë, trashëgiminë e gjerë historike dhe topografinë e larmishme, tërheq udhëtarët në mbarë botën. Nga Himalajet te plazhet e Goas dhe rrugët plot zhurmë të Delhit deri te ujërat e qeta të Keralës, eksploroni një kaleidoskop përvojash. Mos harroni thelbësoren Viza turistike indiane në internet para udhëtimit tuaj.

Të gjitha detajet që duhet të dini në lidhje me Vizën Turistike Indian janë në dispozicion në këtë faqe. Ju lutemi sigurohuni që të lexoni detajet përpara se të aplikoni për eVisa për Indi.

India shpesh shihet si një ekzotike udhëtoj destinacion, por është me të vërtetë një vend plot me një kulturë të pasur dhe të larmishme nga ku me siguri do të merrni kujtime të ndryshme dhe interesante. Nëse jeni një udhëtar ndërkombëtar që ka vendosur të vizitojë Indinë si turist, jeni me fat të madh, sepse nuk duhet të kaloni shumë telashe për të realizuar këtë udhëtim të shumëpritur.

Qeveria e Indisë ofron një vizë elektronike ose një vizë elektronike të destinuar posaçërisht për turistët dhe ju mundeni aplikoni për e-Visa në internet në vend të Ambasadës Indiane në vendin tuaj pasi bëhet letra tradicionale Visa. Kjo Vizë Turistike e Indisë nuk është vetëm për turistët që vizitojnë vendin për qëllime të shikimit ose rekreacionit, por gjithashtu supozohet se u lehtëson jetën atyre që duan të vizitojnë Indinë me qëllim të vizitimit të familjes, të afërmve ose miqve. .

Cilat lloje të vizave indiane duhet të eksploroni?

Të huajt që vizitojnë Indinë për turizëm mund të aplikojnë për një vizë turistike, e vlefshme nga 60 ditë deri në 10 vjet. Megjithatë, ata nuk mund të qëndrojnë vazhdimisht për më shumë se 90 ditë dhe kanë nevojë për një hendek prej dy muajsh ndërmjet vizitave. Opsionet e tjera të vizave përfshijnë viza studentore, praktikante, punësimi dhe gazetari, por ne do të fokusohemi në aplikimet për viza turistike për Indinë këtu.

Cilat janë disa nga atraksionet e ndryshme për t'u eksploruar në Indi?

Joshja e Indisë qëndron në ofertat e saj të ndryshme - nga monumentet e lashta deri te festimet kulturore të gjalla. Pavarësisht nëse është Taj Mahal, ujërat e pasme të Keralës ose tregjet e Jaipurit, India ka diçka për çdo udhëtar. Nga kalatë e Rajasthan-it në plazhet e Goas, çdo rajon krenohet me një bukuri unike. Eksploroni arkitekturën e Delhit, plantacionet e çajit të Darjeeling ose udhëtimin shpirtëror të Varanasit - në Indi ju presin mundësi të pafundme.

Kushtet e Vizës Turistike Indiane

Sado e dobishme dhe e dobishme të jetë Viza Turistike Indiane, ajo vjen me një listë të kushteve që duhet të plotësoni në mënyrë që të kualifikoheni për të. Nëse keni aplikuar për një vizë turistike 1-vjeçare ose 5-vjeçare, atëherë ajo është në dispozicion vetëm për udhëtarët që synojnë të të qëndrojë për jo më shumë se 180 ditë në vend në të njëjtën kohëd.m.th., ju duhet të ktheheni ose të vazhdoni udhëtimin tuaj jashtë vendit brenda 180 ditëve nga hyrja juaj në vend me e-Vizën turistike. Ju gjithashtu nuk mund të bëni një udhëtim komercial në Indi me Vizën Turistike të Indisë, vetëm një udhëtim jokomercial. Për sa kohë që i plotësoni këto kërkesa të përshtatshmërisë për Vizën Turistike të Indisë si dhe kushtet e përshtatshmërisë për e-Visa në përgjithësi, do të keni të drejtë të aplikoni për Vizën Turistike për Indinë.

Siç u përmend më lart, Viza Turistike Indian ka për qëllim udhëtarët ndërkombëtarë që duan të vizitojnë vendin si turistë në mënyrë që të vizitojnë të gjitha vendet turistike të njohura dhe të kalojnë një pushim argëtues në vend ose ata që duan të vizitojnë të dashurit e tyre që banojnë në vend. Por India Tourist Visa mund të përdoret gjithashtu nga udhëtarët ndërkombëtarë që vijnë këtu për të ndjekur një Program Joga afatshkurtër, ose për të marrë një kurs që do të zgjasë jo më shumë se 6 muaj dhe nuk do të japë asnjë diplomë ose certifikatë diplome, ose për pjesëmarrje në punë vullnetare që do të të mos kalojë kohëzgjatjen prej 1 muaj. Këto janë të vetmet arsye të vlefshme mbi të cilat mund të aplikoni për Vizën Turistike për Indinë.

Cilat janë llojet e ndryshme të vizave turistike indiane?

Ekzistojnë tre lloje të ndryshme të vizave eTurist për të vizituar Indinë -

 • Viza turistike 30 ditore e Indisë - Me ndihmën e Vizës Turistike të Indisë 30 ditë, vizitorët mund të qëndrojnë në vend për një periudhë maksimale prej 30 ditësh, nga dita e hyrjes. Është një vizë me dy hyrje, pra me këtë vizë mund të hyni në vend maksimumi 2 herë, brenda periudhës së vlefshmërisë së vizës. Mbani në mend se do të vijë me një datë skadimi, e cila është dita para së cilës duhet të keni hyrë në vend.
 • Viza turistike e Indisë 1-vjeçare - Viza turistike e Indisë 1 vjeçare është e vlefshme për një vit nga data e lëshimit. Meqenëse është një vizë me shumë hyrje, duke e përdorur atë, ju mund të hyni në vend disa herë, por duhet të jetë brenda hapësirës së vlefshmërisë së eVisa indiane.
 • Viza turistike 5-vjeçare e Indisë - Viza Turistike 5-vjeçare e Indisë është e vlefshme për 5 vjet nga data e lëshimit. Meqenëse është një vizë me shumë hyrje, duke e përdorur atë, ju mund të hyni në vend disa herë, por duhet të jetë brenda hapësirës së vlefshmërisë së eVisa indiane.
Është e rëndësishme të theksohet këtu se ndryshe nga viza turistike 30 ditore, vlefshmëria e vizës turistike 1-vjeçare dhe 5-vjeçare përcaktohet nga data e lëshimit të saj, jo nga data e hyrjes së vizitorit në vend. Për më tepër, vizat turistike 1-vjeçare dhe 5-vjeçare janë Vizë e shumëfishtë hyrëse, që do të thotë që ju mund të hyni në vend vetëm disa herë brenda periudhës së vlefshmërisë së Vizës.

Kërkesat për Aplikimin për Vizë Turistike Indiane

Dorëzimi i pasaportës

 • A kopje e skanuar e pasaportës së zakonshme nevojitet.
 • Pasaporta duhet të jetë e vlefshme për të paktën 6 muaj nga data e hyrjes në Indi.
 • Sigurohuni që pasaporta të ketë dy faqe bosh për vulën e Oficerit të Emigracionit në aeroport.
 • Llojet e pasaportave diplomatike ose të tjera nuk pranohen.

Dokumentacioni Shtesë

Vërtetim Financiar

Aplikantëve mund t'u kërkohet të demonstrojnë posedimi i fondeve të mjaftueshme për udhëtim dhe qëndrim në Indi.

Procesi i aplikimit

 • Formulari në internet: Hyni në formularin e aplikimit për vizë indiane në internet për vizën turistike.
 • Kushtet e pranueshmërisë: Sigurohuni që i plotësoni të gjitha kushtet e përshtatshmërisë të specifikuara për aplikimin për vizë.
 • Dorëzimi: Paraqisni të gjitha dokumentet dhe informacionin e kërkuar përmes aplikacionit online.

Ndryshe nga vizat tradicionale, procesi i vizave elektronike nuk kërkon një vizitë në Ambasadën Indiane.

Postimet e kontrollit të imigracionit

Hyni dhe dilni nga vendi vetëm përmes Postat e miratuara të Kontrollit të Imigracionit, Duke përfshirë aeroportet dhe portet kryesore.

Pasi ka mbledhur të gjithë informacionin e nevojshëm, procesi i aplikimit për vizën turistike indiane është i drejtpërdrejtë. Siguroni respektimin e kërkesave dhe kushteve të pranueshmërisë për të lehtësuar një proces të qetë aplikimi.

Cilat janë disa nga atraksionet e ndryshme për t'u eksploruar në Indi?

Joshja e Indisë qëndron në ofertat e saj të ndryshme - nga monumentet e lashta deri te festimet kulturore të gjalla. Pavarësisht nëse është Taj Mahal, ujërat e pasme të Keralës ose tregjet e Jaipurit, India ka diçka për çdo udhëtar. Nga kalatë e Rajasthan-it në plazhet e Goas, çdo rajon krenohet me një bukuri unike. Eksploroni arkitekturën e Delhit, plantacionet e çajit të Darjeeling ose udhëtimin shpirtëror të Varanasit - në Indi ju presin mundësi të pafundme.

Kush do të kualifikohet për një vizë në mbërritje (Zëri i Amerikës)?

Udhëtarët nga vende specifike, si Laosi, Myanmari, Vietnami, Finlanda, Singapori, Luksemburgu, Kamboxhia, Filipinet, Japonia, Zelanda e Re dhe Indonezia kanë të drejtë për Viza turistike indiane pas mbërritjes.

Ku të aplikoni për një vizë turistike indiane?

At VIZA INDIAN ONLINE, ju mund të aplikoni për një vizë turistike indiane direkt në faqen tonë të internetit. Ekspertët tanë ndihmojnë me plotësimin e formularit dhe përkthimin e dokumenteve nga mbi 100 gjuhë në anglisht dhe sigurojnë një proces të saktë dhe pa probleme.

Përfundim

Ndërsa nisni udhëtimin tuaj për të zbuluar gjallërinë e Indisë, Viza turistike indiane në internet shërben si porta juaj për në një botë me mundësi të pafundme. Nga Himalajet madhështore deri te plazhet e lagura nga dielli të jugut, India tërhiqet me joshjen e saj të përjetshme dhe hijeshinë magjepsëse.

Paketoni valixhet, merrni tuajat eVisa turistike indiane nga faqja jonë e internetit dhe filloni aventurën e jetës në peizazhet e ndryshme dhe të kundërta të Indisë.  

Aplikoni sot.


Ka mbi 170 kombësi të pranueshme për e-Visa Online Indiane. Qytetarët nga Mbretëria e Bashkuar, Angolë, Venezuela, SHBA, Vanuatu Kanadë ndër kombësitë e tjera kanë të drejtë të aplikojnë për Vizë Indiane Online.