• AnglishtfrancezgjermanishtitalishtSpanjisht
 • APLIKONI VIZA INDIANE

Procesi i aplikimit për vizë në Indi për qytetarët amerikanë

Përditësuar më Jan 25, 2024 | Viza Indiane në internet

Nëse jeni një qytetar amerikan që planifikoni të vizitoni Indinë, merrni një eVisa është mënyra më e lehtë për të shpejtuar procesin e aplikimit për vizë. E-Visa India (Indian Visa Online) është procesi më pa telashe dhe që kursen kohë, ku mund t'i thuash lamtumirë çdo dokumenti që lidhet me vizën, radhët e gjata ose udhëtimet e shpeshta në çdo zyrë aplikimi për vizë.

Për ta bërë procesin e aplikimit tuaj për vizë të thjeshtë dhe të lehtë, ju mund të përmbushni të gjitha kërkesat tuaja për vizë në Indi që nga komoditeti i shtëpisë tuaj. Aplikimi Online për Viza Indiane është një mënyrë e qetë, e thjeshtë dhe e përshtatshme për të marrë eVisa India (Indian Visa Online) pa vizituar ambasadën indiane. Një tjetër diskutim i Indian Visa Online (eVisa India) është mbuluar në këtë Aplikimi për vizë indiane për qytetarët amerikanë.

Pranueshmëria për India eVisa Online për Qytetarët e SHBA

Indian eVisa (Indian Visa Online) u lëshohet shtetasve të huaj vetëm për qëllimin e vizitës së një vendi për një periudhë të caktuar kohore. Nëse jeni një qytetar amerikan që planifikoni të vizitoni Indinë për një periudhë afatshkurtër, mund të aplikoni lehtësisht për një eVisa në Indi. Aplikimi për vizë indiane për qytetarët amerikanë mund të plotësohet në internet. Lexoni rreth vizave Indiane në internet (eVisa India) pranueshmëri.

Qëllimi juaj i vizitës në Indi mund të përfshijë, por pa u kufizuar në:

 1. duke ndjekur ndonjë kurs/tërheqje afatshkurtër në Indi,
 2. duke marrë pjesë në ndonjë konferencë/seminar privat ose publik në Indi,
 3. vizitë ndonjë gjë interesante/vizita rastësore për të takuar miq dhe të afërm,
 4. çdo punë vullnetare që nuk përfshin ndonjë pagesë monetare,
 5. trajtim mjekësor duke përfshirë çdo trajtim sipas sistemeve indiane të mjekësisë.

Si qytetar i SHBA-së, ju duhet të plotësoni kushtet e tjera bazë të pranueshmërisë siç janë renditur më poshtë në Aplikimin për Vizë Indiane:

 1. Pasaportë me të paktën gjashtë muaj vlefshmëri në kohën e aplikimit për eVisa,
 2. Duhet të ketë një biletë kthimi ose biletë udhëtimi përpara kur udhëtoni në Indi me en eVisa,
 3. Duhet të posedojë shumë monetare të mjaftueshme kur vizitoni Indinë me një eVisa,
 4. Duhet të ketë një pasaportë individuale të veçantë edhe për të mitur apo fëmijë.

Për kushte më të hollësishme të përshtatshmërisë për aplikimin India eVisa shikoni detajet e përshtatshmërisë për qytetarët amerikanë të përmendur në këtë .

Kategoritë për India eVisa (India Visa Online)

Si qytetar amerikan, ju mund të dëshironi të vizitoni Indinë për një periudhë të caktuar kohore. Në varësi të qëllimit të vizitës suaj nga SHBA, do t'ju jepet një vizë e kategorisë specifike. Qëllimi i vizitës suaj në Indi për një periudhë afatshkurtër mund të përfshijë turizëm, biznes, konferenca, mjekësore, urgjencë etj.

eVisa juaj në Indi (Indian Visa Online) mund t'i përkasë cilësdo prej kategorive të mëposhtme të eVisa:

 1. Viza e-turistike indiane,
 2. Viza indiane për e-biznes,
 3. Viza e Mjekësisë Indiane Viza indiane e mjekësisë elektronike,
 4. Viza e konferencave elektronike indiane, Nëse po planifikoni të vizitoni Indinë duke përdorur një eVisa India (India Visa Online) e cila do të binte nën kategoritë e mësipërme, sigurohuni që të kontrolloni kërkesat e nevojshme për secilën kategori të listuar më sipër.

Secila prej kategorive të vizave elektronike për të vizituar Indinë vjen me grupin e saj specifik të kohëzgjatjes dhe pranueshmërisë për të qëndruar në Indi. Si qytetar amerikan, në varësi të qëllimit të vizitës suaj, kontrolloni kushtet sipas kategorisë të përmendura në faqen tonë të internetit.

Hapat për të aplikuar për vizë elektronike

Aplikimi juaj eVisa është një proces i lehtë online. Për aplikimin India eVisa vizitoni faqe interneti për Aplikimin për Vizë Indiane që aplikohej drejtpërdrejt në Qeverinë e Indisë. Procesi i aplikimit është një proces i thjeshtë me katër hapa. Për ta bërë procesin e aplikimit të thjeshtë, mbani gati të gjitha dokumentet e nevojshme.

Aplikimi Online për Vizë indiane (eVisa India) nga Shtetet e Bashkuara | Qytetarët e SHBA

Si një qytetar amerikan ndërsa aplikoni për një Aplikim për Vizë Indiane (eVisa India) në Indi, do t'ju duhet,

 1. një kopje të faqes tuaj të pasaportës në një format pdf për t'u ngarkuar në portalin e Aplikimit për Vizë në Indi.
 2. do t'ju duhet gjithashtu një kopje e skanuar e fotos tuaj në formatin jpg/jpeg.
 3. Nëse nuk mund ta ngarkoni foton, kontaktoni Tavolina e ndihmës për aplikimin për vizë indiane.

Si qytetar i SHBA-së, sigurohuni që të keni gati të gjitha dokumentet për një proces të lehtë Aplikimi eVisa India. Lexoni këtu për eVisa Online Indiane kërkesat e dokumentit

Aplikimi juaj për vizë elektronike në Indi do të përfshinte hapat e mëposhtëm:

 1. Aplikoni për Aplikimin për Vizë të Indisë në internet në këtë faqe interneti
 2. Paguani tarifën e aplikimit eVisa India në internet duke përdorur ndonjë nga mënyrat e pagesës të listuara në faqen e internetit.
 3. Pasi të keni paguar lehtësisht tarifën e aplikimit online për eVisa ju do të merrni një autorizim elektronik udhëtimi/ETA në emailin tuaj. Sigurohuni që të kontrolloni emailin tuaj të regjistruar për verifikimin e aplikacionit tuaj eVisa në Indi.
 4. Si hap i fundit për aplikimin tuaj eVisa për Indinë, do t'ju duhet të printoni dokumentin ETA të marrë përmes emailit tuaj. Merrni dokumentin e printuar të ETA-s në pikën e kontrollit të imigracionit për autorizim në momentin e udhëtimit dhe eVisa juaj do të vuloset në pasaportën tuaj.

Sigurohuni që të kontrolloni pikat e kontrollit të autorizuar të imigracionit në Indi përmes të cilave mund të udhëtoni duke përdorur një eVisa. Vetëm këto pika kontrolli imigracioni të listuara në këtë faqe interneti pranojnë hyrjen përmes eVisa. eVisa juaj për Indinë do të zbatohet vetëm në këto pika kontrolli të imigracionit të listuara në Indi.

eVisa India (India Visa Online) për qytetarët amerikanë në 2021

Si qytetar amerikan, ju mund të dëshironi të vizitoni Indinë për qëllime të ndryshme, të cilat mund të përfshijnë turizmin, vizitën e anëtarëve të afërt të familjes ose të afërmve ose ndonjë qëllim tjetër për vizitë afatshkurtër në vend. Para se të mbërrini në Indi, sigurohuni që të kontrolloni protokollet më të fundit të Coronavirus të publikuara nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Familjare, Qeveria e Indisë.

Për informacion të detajuar duhet të kaloni nëpër dokumenti vijues i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Familjare, ISH. Njoftimi i datës 20 tetorth2021 përfshin udhëzimet më të fundit për të gjithë udhëtarët ndërkombëtarë. Dokumenti përfshin të gjitha udhëzimet në lidhje me shëndetin, që nga planifikimi i udhëtimit tuaj në Indi deri tek hipja, gjatë udhëtimit dhe udhëzimet gjatë mbërritjes për udhëtarët ndërkombëtarë që mbërrijnë përmes porteve detare/tokësore.

Para mbërritjes në Indi sigurohuni që të kontrolloni çdo njoftim të përditësuar për udhëtarët ndërkombëtarë për këtë website.

Sa kohë do të duhet për të marrë India eVisa tuaj (Indian Visa Online)?

India eVisa është mënyra më e lehtë për të udhëtuar në Indi për një periudhë të shkurtër kohe. Në varësi të kategorisë së eVisa-s suaj, mund të duhen nga 2 deri në 15 ditë për të përpunuar kërkesën tuaj për eVisa.

India eVisa juaj mund të bazohet në çdo kohëzgjatje dhe është e disponueshme në kategori të ndryshme me pagesën e çmimit fiks plus tarifën e shërbimit të përfshirë, e cila do të varet nga periudha kohore dhe qëllimi i vizitës suaj në Indi.

Si të kontrolloni statusin e aplikimit tuaj eVisa India?

Ju mund të kontrolloni lehtësisht statusin e aplikacionit tuaj për vizë indiane përmes emailit të regjistruar të dhënë në formularin tuaj të aplikimit eVisa. Ju do të informoheni lehtësisht nëse aplikimi juaj për vizë elektronike refuzohet ose pranohet përmes emailit brenda një periudhe prej 72 orësh ose më shumë.

Për pyetje të mëtejshme në lidhje me eVisa mund të kontaktoni eVisa Helpdesk i Indian Visa Online (eVisa India) në info@indiavisa-online.org

Kontaktoni Indian Visa Online (eVisa India) Help Desk për sqarime të mëtejshme.