• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Visa India Online - Patarosan anu Sering Ditaroskeun

Naon ari Visa India Online atanapi e-Visa India?

Pamaréntah India ngaluncurkeun Otoritas Perjalanan Éléktronik (ETA atanapi online eVisa) dina 2014. Éta ngamungkinkeun warga ti sakitar 180 nagara pikeun indit ka India tanpa meryogikeun cét fisik dina paspor. Jenis otorisasina anu anyar ieu nyaéta e-Visa India (atanapi Online India Visa).

Mangrupikeun Visa India éléktronik anu ngamungkinkeun palancong atanapi pangunjung asing nganjang ka India pikeun kaperluan pariwisata sapertos rekreasi atanapi kursus yoga / jangka pondok, bisnis atanapi kunjungan médis.

Sadaya warga asing diperyogikeun ngayakeun e-Visa pikeun India atanapi visa biasa sateuacan lebet ka India sakumaha per Otoritas Imigrasi Pamaréntah India.

Henteu kedah pendak sareng Kedubes India atanapi konsulat iraha waé. Anjeun ngan saukur tiasa nerapkeun online sareng nyandak salinan cetak atanapi éléktronik tina e-Visa India (Visa India éléktronik) dina teleponna. India e-Visa dikaluarkeun ngalawan paspor khusus sareng ieu anu bakal dipariksa ku Petugas Imigrasi.

India e-Visa mangrupikeun dokumén resmi anu ngamungkinkeun asup sareng ngarambat di India.

Naha kuring tiasa hadir di India nalika kuring ngalamar eVisa?

Henteu, teu mungkin ngaluarkeun anjeun visa éléktronik pikeun India (eVisa India) upami anjeun parantos aya di India. Anjeun kedah ngajalajah pilihan sanés ti Departemen Imigrasi India.

Naon sarat aplikasi e-Visa India?

Pikeun nerapkeun e-Visa India, paspor kedah gaduh validitas sahenteuna 6 bulan ti tanggal sumping ka India, email, sareng gaduh kartu kiridit/debit anu valid. Paspor anjeun kedah gaduh sahenteuna 2 halaman kosong anu diperyogikeun pikeun dicap ku Patugas Imigrasi.

Wisatawan e-Visa tiasa dimanfaatkeun maksimal 3 kali dina sataun kalénder nyaéta antara Januari dugi ka Désémber.
Usaha e-Visa ngamungkinkeun maksimal cicing 180 dinten - sababaraha éntri (valid salami 1 taun).
Médis e-Visa ngamungkinkeun maksimal cicing 60 dinten - 3 éntri (valid salami 1 taun).

e-Visa mangrupikeun teu manjang, henteu dirobih & henteu valid kanggo ngadatangan Daérah Terlindung / Terbatas sareng Kanton.

Panawaran nagara / wilayah anu layak kedah ngalamar online minimal 7 dinten sateuacan sateuacanna datangna.

Wisatawan internasional henteu kedah gaduh bukti booking hotél atanapi tikét penerbangan. Tapi buktina cukup duit pikeun ngarojong tetep anjeun di India mantuan.


Iraha kuring kedah ngadaptar pikeun e-Visa India?

Disarankeun nerapkeun 7 dinten sateuacan tanggal kadatangan khususna dina usum puncak (Oktober - Maret). Émut kana akun pikeun waktos prosés Imigrasi standar nyaéta 4 dinten bisnis dina durasi.

Punten tetep émut yén Imigrasi India meryogikeun anjeun parantos ngalamar dina waktos 120 dinten kadatangan.

Saha anu layak ngalebetkeun aplikasi e-Visa India?

Catetan: Upami nagara anjeun henteu aya dina daptar ieu, anjeun kedah ngadaptar pikeun Visa India biasa di Kedutaan India atanapi Konsulat anu caket.

Warga nagara anu didaptarkeun di handap ieu layak pikeun ngalamar India Visa Online

Naha warga Inggris peryogi visa kanggo perjalanan ka India?

Leres, warga Inggris ngabutuhkeun visa pikeun angkat ka India sareng layak pikeun e-Visa. eVisa India parantos diperpanjang ka warga Inggris anu gaduh paspor Crown Dependency (CD) sareng British Overseas Territories (BOT).

Naha warga Amérika Serikat peryogi visa kanggo perjalanan ka India?

Leres, warga AS meryogikeun visa pikeun ngumbara ka India sareng layak pikeun e-Visa.

Naha e-Visa India mangrupikeun visa éntri tunggal atanapi sababaraha? Dupi éta tiasa diperpanjang?

E-turis 30 dinten Visa mangrupikeun visa Éntri ganda dimana salaku e-turis salami 1 taun sareng 5 taun aya sababaraha visa éntri. Sarupa oge Visa e-Usaha mangrupikeun visa éntri.

Nanging visa e-Médis mangrupikeun visa asup tilu. Sadaya eVisas henteu tiasa dirobih sareng henteu tiasa diperpanjang.

Kuring parantos nampi e-Visa India kuring. Kumaha kuring tiasa nyiapkeun perjalanan kuring ka India?

Ngalamar bakal nampi e-Visa India anu disatujuan ngalangkungan email. E-Visa mangrupikeun dokumén resmi anu diperyogikeun pikeun lebet sareng ngumbara di jero India.

Ngalamar kedah nyitak sahenteuna 1 salinan e-Visa India sareng dibawa sareng aranjeunna unggal waktos salami aranjeunna tetep di India.

Anjeun teu kedah gaduh bukti booking hotél atanapi tikét penerbangan. Tapi buktina cukup duit pikeun ngarojong tetep anjeun di India mantuan.

Kana datangna di 1 tina bandara otorisasi atawa port laut ditunjuk, Ngalamar bakal diperyogikeun pikeun nunjukkeun e-Visa India anu dicitak.

Sakali perwira imigrasi parantos diverifikasi e-Visa, perwira bakal nempatkeun stiker dina paspor, ogé katelah, Visa on Arrival. Paspor anjeun kedah gaduh sahenteuna 2 halaman kosong anu diperyogikeun pikeun dicap ku Patugas Imigrasi.

Catet yén Visa on Arrival ngan sayogi pikeun anu parantos nerapkeun sareng kéngingkeun eVisa India.

Naha e-Visa India valid pikeun éntri kapal pesiar?

Leres. Nanging kapal pesiar kedah darmaga di palabuan anu disatujuan e-Visa. Pelabuhan anu diidinan nyaéta: Chennai, Cochin, Goa, Mangalore, Mumbai.

Upami anjeun angkat pesiar anu darmaga di palabuan laut sanés, anjeun kedah ngagaduhan visa biasa dicap dina paspor.

Naon larangan nalika asup ka India nganggo e-Visa India?

e-Visa India ngamungkinkeun asup ka India ngaliwatan salah sahiji Bandara sareng palabuan laut di India:

Daptar Bandara badarat anu otorisasi sareng palabuan laut di India nyaéta kieu:

  • Ahmedabad
  • Amritsar
  • Bagdogra
  • Bengaluru
  • Bhubaneshwar
  • Calicut
  • Purwakarta
  • Chandigarh
  • Cochin
  • Coimbatore
  • Cirebon
  • Gaya
  • Goa (Dabolim)
  • Goa (Mopa)
  • Guwahati
  • Cimahi
  • Indore
  • Jaipur
  • Kannur
  • Kalkuta
  • Lucknow
  • Madurai
  • Mangalore
  • Sukabumi
  • Nagpur
  • port Blair
  • neundeun
  • Tiruchirapalli
  • Trivandrum
  • Varanasi
  • Vishakhapatnam

Atanapi palabuhan anu sah ieu:

  • Purwakarta
  • Cochin
  • Goa
  • Mangalore
  • Sukabumi

Sadayana anu lebet ka India nganggo e-Visa diwajibkeun dugi ka 1 bandara atanapi palabuan laut anu disebatkeun di luhur. Upami anjeun nyobian asup ka India nganggo e-Visa India ngalangkungan bandara atanapi palabuan anu sanés, anjeun bakal ditolak asup ka nagara éta.

Naon larangan nalika ninggalkeun India dina e-Visa India?

Di handap ieu mangrupakeun otorisasi Imigrasi Check Points (ICPs) pikeun kaluar ti India. (34 Bandara, Land Imigrasi Cék Point, 31 Seaports, 5 Rel Cék Point). Éntri ka India nganggo Visa India éléktronik (e-Visa India) masih diidinan ku ngan ukur 2 alat angkutan - bandara atanapi ngalangkungan kapal pesiar.

Kaluar Poin

Bandara anu Ditunjuk pikeun Kaluar

Ahmedabad Amritsar
Bagdogra Bengaluru
Bhubaneshwar Calicut
Purwakarta Chandigarh
Cochin Coimbatore
Cirebon Gaya
Goa Guwahati
Cimahi Jaipur
Kannur Kalkuta
Lucknow Madurai
Mangalore Sukabumi
Nagpur port Blair
neundeun Srinagar
surat  Tiruchirapalli
Tirupati Trivandrum
Varanasi Vijayawada
Vishakhapatnam

Ditunjuk Pelabuhan pikeun Kaluar

alang Bedi bunder
Bhavnagar Calicut
Purwakarta Cochin
Cuddalore Kakinada
Kandla Kalkuta
Mandvi Pelabuhan Mormagoa
Seaport Sukabumi Nagapattinum
Nusa Galuh Paradeep
Porbandar port Blair
Tuticorin Vishakapatnam
Anyar Mangalore Vizhinjam
Agati sareng Pulau Minicoy Lakshdwip UT Vallarpadam
Mundra Krishnapatnam
Dhubri pandu
Nagaon Karimganj
Kattupalli

Titik Cék Imigrasi Bumi

Jalan Attari Akhaura
Banbasa Changrabandha
Mayar Dawki
Dhalaighat Gauriphanta
Ghojadinga Haridaspur
hili Jaigaon
Jogbani Kailashahar
Karimgang Khowal
Lalgolaghat Mahadipur
Mankachar Tambih deui
Muhurighat Radhikapur
ragna Ranigunj
Raxaul Rupaidiha
Kamana Sonouli
Srimantapur Sutarkandi
Phulbari Kawarpuchia
Zorinpuri Zokhawthar

Titik Cék Imigrasi Rel

  • Mun Check Check Rail Rail
  • Pos Cék Rel Attari
  • Gede Rail sareng Jalan Cék
  • Pos Cék Haridaspur
  • Pos Rél Chitpur

Naon kaunggulan ngalamar online pikeun e-Visa India vs Visa India biasa?

Ngalamar e-Visa online (e-Tourist, e-Business, e-Medical, e-MedicalAttendand) pikeun India ngagaduhan seueur kaunggulan. Anjeun tiasa ngalengkepan aplikasi sacara online tina kanyamanan bumi anjeun sareng henteu kedah nganjang Kadutaan India atanapi konsulat. Kaseueuran aplikasi e-Visa disatujuan dina 24-72 jam sareng dikirim ngalangkungan email. Anjeun kedah gaduh paspor, email sareng kartu kiridit / debit anu sah.

Nanging nalika anjeun ngadaptar Visa India biasa, anjeun diperyogikeun ngalebetkeun paspor aslina sareng aplikasi visa anjeun, pernyataan kauangan sareng padumukan, pikeun visa disahkeun. Prosés aplikasi visa standar langkung sesah sareng langkung rumit, sareng ogé tingkat panolakan visa langkung luhur.

Janten e-Visa India langkung gancang sareng langkung sederhana tibatan Visa India biasa

Naon Visa na Datangna?

Dina kategori Visa-on-Arrival, Imigrasi India parantos ngenalkeun skéma - Tourist Visa on Arrival atanapi TVOA, anu tiasa dianggo pikeun warga asing anu ngan ukur ti 11 nagara. Nagara-nagara ieu kalebet di handap ieu.

  • Laos
  • Myanmar
  • Vietnam
  • Finlandia
  • Singapura
  • Luxembourg
  • Kamboja
  • Filipina
  • Jepang
  • Selandia Baru
  • Indonesia

Naon bentuk pembayaran anu sayogi pikeun India e-Visa?

Kartu kiridit utama (Visa, MasterCard, American Express) ditarima. Anjeun tiasa mayar dina salah sahiji 130 mata uang nganggo kartu Debit atanapi Kredit. Sadaya transaksi dilakukeun nganggo gateway pembayaran anu Aman.

Upami anjeun mendakan yén pamayaran anjeun pikeun India e-Visa henteu disatujuan, maka alesan anu paling dipikaresep nyaéta masalah yén transaksi internasional ieu diblokir ku perusahaan bank / kiridit / kartu debit anjeun. Punten nelepon nomer telepon di tukangeun kartu anjeun, sareng cobian usaha anu sanés pikeun mayar, ieu ngabéréskeun masalah dina kalolobaan kasus. Diajar langkung seueur di Naha pamayaran kuring ditolak? Tip ngungkulan.

Kirimkeun kami ka info@indiavisa-online.org upami masalahna masih teu direngsekeun sareng 1 staf dukungan palanggan kami bakal ngahubungi anjeun.

Naha kuring peryogi vaksin pikeun angkat ka India?

Pariksa daptar vaksin sareng obat-obatan sareng didatangan dokter anjeun sahenteuna sabulan sateuacan perjalanan anjeun kéngingkeun vaksin atanapi ubar anu anjeun peryogikeun.

Kaseueuran wisatawan disarankeun divaksinasi pikeun:

  • hepatitis A
  • hépatitis B
  • Muriang typhoid
  • Encephalitis
  • Muriang koneng

Naha kuring diperyogikeun gaduh Kartu Vaksinasi Demam Kuning nalika asup ka India?

Datang anu ti bangsa anu kapangaruhan Demam Konéng kedah nyandak Kartu Vaksinasi Demam Konéng nalika angkat ka India:

Aprika

  • Angola
  • Bénin
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Kamerun
  • Républik Aprika Tengah
  • Chad
  • Kongo
  • Cote d 'Ivoire
  • Républik Démokratik Kongo
  • Guinéa Khatulistiwa
  • Ethiopia
  • Gabon
  • Gambia
  • Ghana
  • Guinea
  • Guinea Bissau
  • Kenya
  • Liberia
  • Mali
  • Mauritania
  • Niger
  • Nigeria
  • Rwanda
  • Sénégal
  • Sierra Leone
  • Sudan
  • Sudan Kidul
  • Togo
  • Uganda

Amérika Kidul

  • Argentina
  • Bolivia
  • Brazil
  • Colombia
  • Ékuador
  • Perancis Guyana
  • Guyana
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Suriname
  • Trinidad (Trinidad hungkul)
  • Venezuela

Nu penting Catetan: Upami anjeun kantos ka nagara-nagara di luhur, anjeun kedah nampilkeun Kartu Vaksinasi Demam Kuning nalika sumping. Gagalna patuh tiasa nyababkeun karantina salami 6 dinten saatos sumping ka India.

Naha Barudak atanapi murangkalih peryogi Visa pikeun Didatangan India?

Leres, sadaya wisatawan kalebet murangkalih / budak leutik kedah gaduh -visa anu sah pikeun angkat ka India. Pastikeun yén paspor anak anjeun valid sahenteuna pikeun 6 bulan ka hareup ti tanggal datangna di India.

Tiasa Urang Ngolah eVisas Siswa?

Pamaréntah India nyayogikeun eVisa India pikeun wisatawan anu ngagaduhan tujuan tunggal sapertos pariwisata, perawatan médis jangka pondok atanapi perjalanan bisnis kasual.

Abdi ngagaduhan Paspor Diplomatik, tiasa Ngaharapkeun kanggo eVisa India?

India e-Visa henteu sayogi pikeun Panyekel dokumen perjalanan Laissez-passer atanapi Panyekel Paspor Diplomatik / Resmi. Anjeun kedah ngadaptar pikeun Visa biasa di kedutaan India atanapi konsulat.

Kumaha upami kuring ngalakukeun kasalahan dina aplikasi e-Visa India?

Upami inpormasi anu disayogikeun salami prosés aplikasi e-Visa India henteu leres, pelamar bakal diwajibkeun ngalamar deui sareng ngalebetkeun aplikasi énggal pikeun visa online pikeun India. Aplikasi eVisa India anu lami bakal dibatalkeun sacara otomatis.