• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Naon eVisa Usaha pikeun nganjang ka India?

diropéa dina Feb 11, 2024 | Visa India Online

nu visa Usaha online nganjang ka India nyaéta sistem otorisasi perjalanan éléktronik anu ngamungkinkeun jalma-jalma ti nagara anu cocog datang ka India. Kalayan visa Usaha Online India, atanapi anu katelah visa e-Business, anu gaduhna tiasa nganjang ka India kusabab sababaraha alesan anu aya hubunganana sareng bisnis.

Mimitina diluncurkeun dina Oktober 2014, Business eVisa nganjang ka India sakuduna nyederhanakeun prosés hectic pikeun meunangkeun visa, sahingga narik langkung seueur sémah ti nagara deungeun ka India.

Pamaréntah India parantos ngaluarkeun hiji otorisasi perjalanan éléktronik atanapi sistem e-Visa, wherein warga ti daptar 180 nagara bisa didatangan India, tanpa kudu meunang cap fisik dina paspor maranéhanana.

Kalayan visa bisnis India, atanapi anu katelah visa e-bisnis, anu gaduhna tiasa nganjang ka India kusabab sababaraha alesan anu aya hubunganana sareng bisnis. Sababaraha alesan pikeun anjeun tiasa sumping ka India nganggo jinis visa ieu kalebet:

  • Pikeun ngadatangan rapat bisnis, sapertos rapat penjualan sareng rapat téknis.
  • Pikeun ngajual atanapi mésér barang sareng jasa di nagara éta.
  • Pikeun nyetél usaha atanapi usaha industri.
  • Pikeun ngalaksanakeun tur.
  • Pikeun nepikeun ceramah.
  • Pikeun ngarekrut pagawé.
  • Pikeun ilubiung dina perdagangan atawa bisnis fairs jeung paméran.
  • Pikeun nganjang ka nagara salaku ahli atanapi spesialis dina hiji proyék.
  • Pikeun ilubiung dina kagiatan olahraga patali.

Ti 2014 teras, sémah internasional anu badé angkat ka India henteu kedah ngalamar visa India, cara tradisional, dina kertas. Ieu pisan mangpaatna pikeun Usaha internasional saprak éta ngaleungitkeun repot anu datang sareng prosedur Aplikasi Visa India. Visa Usaha India tiasa didapet online kalayan bantosan format éléktronik, tibatan kedah nganjang ka Kedubes India atanapi konsulat. Lian ti ngagampangkeun sadayana prosés, sistem Business eVisa ogé mangrupikeun cara anu paling gancang pikeun nganjang ka India.

Jandéla aplikasi pikeun sistem visa éléktronik parantos ningkat tina 20 dinten ka 120 dinten, hartosna sémah asing ayeuna tiasa ngalamar dugi ka 120 dinten sateuacan perkiraan tanggal datangna di nagara éta. Pikeun para wisatawan bisnis, disarankeun yén aranjeunna ngalamar visa bisnis sahenteuna 4 dinten sateuacan tanggal datangna. Sanajan paling visas diprosés dina rentang 4 poé, sababaraha kasus bisa merlukeun sababaraha poé deui alatan complexities dina prosés atawa dijadwalkeun libur nasional di India.

Anjeun butuh Visa e-Wisata India (eVisa India or Visa India Online pikeun nyaksian tempat-tempat sareng pangalaman anu endah salaku turis asing di India. Alternatipna, anjeun tiasa nganjang ka India dina a Visa e-Usaha India sarta rék ngalakukeun sababaraha rekreasi sarta tetempoan-ningali di India kalér jeung suku gunung Himalaya. The Otoritas Imigrasi India ngadorong pengunjung ka India pikeun ngalamar Visa Visa Online (India e-Visa) tinimbang ngadatangan Konsulat India atanapi Kedubes India.

Naon nagara anu layak pikeun eVisa Usaha India?

Nalika taun 2024, aya anu langkung 171 kabangsaan layak pikeun Visa Usaha India Online. Sababaraha nagara anu layak pikeun eVisa bisnis India nyaéta:

Australia Bélgia
Perancis Jérman
Irlandia Itali
Peru Portugal
Spanyol UAE
karajaan Inggris Amérika Sarikat

MACA DEUI:
Warga Amérika Serikat ogé ngabutuhkeun Visa éléktronik pikeun India. e Visa pikeun India ngagaduhan sababaraha kaayaan, hak istimewa, syarat pikeun sababaraha jinis sapertos Wisatawan, Bisnis sareng Médis e Visa pikeun India. Sadaya rinci anu anjeun kedah terang katutupan dina pituduh komprehensif ieu pikeun Visa India pikeun Warga AS. Diajar langkung seueur di Visa India pikeun Warga AS .

Kelayakan pikeun kéngingkeun eVisa Usaha India

Pikeun layak pikeun Visa India online, anjeun peryogi ieu:

  • Anjeun kedah janten a warga nagara salah sahiji nagara anu layak anu parantos dinyatakeun bebas visa sareng layak pikeun eVisa India.
  • Tujuan kunjungan anjeun kedah aya hubunganana tujuan bisnis.
  • Anjeun kedah gaduh a paspor anu sah sahenteuna 6 bulan ti tanggal kadatangan anjeun di nagara. Paspor anjeun kedah gaduh sahenteuna 2 halaman kosong.
  • Nalika anjeun ngalamar eVisa India, éta rinci nu Anjeun nyadiakeun kudu cocog rinci nu geus disebutkeun dina paspor Anjeun. Émut yén bédana naon waé bakal nyababkeun panolakan ngaluarkeun visa atanapi telat dina prosés, penerbitan, sareng pamustunganana asup anjeun ka India.
  • Anjeun bakal kedah asupkeun nagara ngan ngaliwatan Pamaréntah otorisasi Imigrasi Cék Posts, nu ngawengku bandara utama jeung palabuan laut.

Kumaha Panawaran pikeun eVisa Usaha India?

Pikeun ngamimitian prosés aplikasi pikeun eVisa Usaha India, tuturkeun léngkah-léngkah ieu:

Nyiapkeun Dokumén Diperlukeun

  • Nyeken halaman kahiji (biografi) paspor anjeun, mastikeun yén éta mangrupikeun paspor standar kalayan validitas sahenteuna 6 bulan ti tanggal éntri anjeun di India.
  • Nyadiakeun salinan scan tina poto warna ukuran paspor panganyarna tina beungeut anjeun.
  • Boga alamat surélék fungsional.
  • Mibanda kartu debit atanapi kiridit kanggo biaya aplikasi visa.
  • Optionally, aman tikét mulang ti nagara anjeun.
  • Siap nampilkeun dokumén khusus dumasar kana jinis visa anu diterapkeun (opsional).

Proses Aplikasi Online

  • nganjang Situs wéb Visa India online sareng klik tombol Larapkeun Ayeuna.
  • Lengkepkeun aplikasi online, prosés gancang ngan ukur sababaraha menit.
  • Pilih mode pamayaran online anu dipikahoyong (kartu kiridit atanapi kartu debit).

Pangiriman sareng Verifikasi

  • Saatos ngalebetkeun aplikasi online, siap-siap nyayogikeun salinan paspor anjeun atanapi poto wajah upami dipénta.
  • Kirimkeun inpormasi anu diperyogikeun ka info@indiavisa-online.org atanapi unggah langsung ka portal eVisa online.

Time ngolah

  • Sakabéh prosés biasana butuh 2 dugi ka 4 dinten kerja.
  • Saatos parantos suksés, anjeun bakal nampi eVisa Usaha India anjeun ku mail.

Émbaran tambahan: Visa India Urgent

Pikeun kaperluan perjalanan urgent, hiji Visa India Urgent (eVisa India pikeun urgency) geus sadia. Diajar langkung seueur ngeunaan prosés aplikasi pikeun kaayaan anu urgent.

Durasi Tetep sareng Rincian Éntri sareng eVisa Usaha India?

Lilana jeung Éntri

  • India Business eVisa ngamungkinkeun durasi tetep dugi ka 180 dinten per kunjungan.
  • Éta mangrupikeun visa dua kali, anu ngamungkinkeun maksimal 2 visa dina sataun bisnis tunggal.

Extension jeung Entry Points

  • eVisa henteu tiasa diperpanjang; lamun rencana pikeun tetep leuwih 180 poé, panawaran pikeun visa consular India.
  • Anjog ka India maké bandara ditunjuk atawa palabuan laut pikeun éntri eVisa.
  • Miang ngaliwatan otorisasi Immigration Check Posts (ICPs) di India.

Land atanapi Alternate Entry

Upami lebet ngalangkungan darat atanapi palabuhan anu henteu ditunjuk pikeun eVisa, kunjungan ka Kadutaan India atanapi konsulat pikeun ngolah visa.

Naon sababaraha fakta konci anu anjeun kedah terang ngeunaan Visa eBusiness India?

Aya sababaraha titik konci anu kedah diémutan ku unggal wisatawan upami aranjeunna hoyong nganjang ka India nganggo visa Usaha pikeun India:

  • Visa eBsuiness India teu bisa dirobah atawa diperpanjang, sakali dikaluarkeun.
  • Hiji individu ngan bisa ngalamar a maksimum 2 Visas eBusiness dina 1 taun kalénder.
  • Ngalamar kudu boga dana cukup dina rekening bank maranéhanana anu bakal ngadukung aranjeunna salami tetep di nagara éta.
  • Pangunjung kedah salawasna nyandak salinan Visa eBusiness India anu disatujuan salami cicing di nagara éta.
  • Dina waktu ngalamar sorangan, ngalamar kudu bisa némbongkeun a balik atanapi tikét salajengna.
  • Ngalamar diwajibkeun gaduh paspor.
  • Paspor ti ngalamar kedah valid pikeun sahenteuna 6 bulan ti tanggal datangna maranéhanana di nagara. Paspor ogé kedah ngagaduhan sahenteuna 2 halaman kosong pikeun otoritas kontrol wates pikeun nempatkeun cap éntri sareng kaluar nalika kunjungan anjeun.
  • Upami anjeun parantos nyekel Dokumén Perjalanan Internasional atanapi Paspor Diplomatik, anjeun henteu layak ngalamar visa e-Business pikeun India.

Naon anu kuring tiasa laksanakeun sareng visa e-Business pikeun India?

Visa e-Business pikeun India mangrupikeun sistem otorisasi éléktronik anu didamel pikeun urang asing anu hoyong sumping ka India kusabab alesan bisnis. Ieu bisa ngawengku di handap:

  • Pikeun ngadatangan rapat bisnis, sapertos rapat penjualan sareng rapat téknis.
  • Pikeun ngajual atanapi mésér barang sareng jasa di nagara éta.
  • Pikeun nyetél usaha atanapi usaha industri.
  • Pikeun ngalaksanakeun tur.
  • Pikeun nganteurkeun ceramah pikeun Global Initiative for Academic Networks (GIAN).
  • Pikeun ngarekrut pagawé.
  • Pikeun ilubiung dina perdagangan atawa bisnis fairs jeung paméran.
  • Pikeun nganjang ka nagara salaku ahli atanapi spesialis dina hiji proyék.

Naon hal anu kuring henteu tiasa laksanakeun sareng visa e-Business pikeun India?

Salaku urang asing anu nganjang ka India nganggo visa e-Business, anjeun henteu diidinan pikeun ilubiung dina sagala jinis "karya Tablighi". Upami anjeun ngalakukeun kitu, anjeun bakal ngalanggar norma visa sareng kedah mayar denda bahkan résiko larangan éntri di hareup. Émut yén teu aya watesna pikeun ngadatangan tempat-tempat kaagamaan atanapi ngiringan kagiatan kaagamaan standar, tapi norma visa ngalarang anjeun tina ceramah ngeunaan Ideologi Tablighi Jamaat, medar pamflet, jeung nepikeun pidato di tempat-tempat kaagamaan.

Sabaraha lami kanggo nyandak visa e-Business kuring pikeun India?

Upami anjeun badé kéngingkeun visa bisnis pikeun nganjang ka India ku cara anu paling gancang, anjeun kedah milih sistem eVisa. Sanaos disarankan pikeun nerapkeun sahenteuna 4 dinten kerja sateuacan dinten kunjungan anjeun, anjeun tiasa nampi visa disatujuan dina 24 jam

Upami ngalamar nyayogikeun sadaya inpormasi sareng dokumén anu diperyogikeun sareng formulir aplikasi, aranjeunna tiasa ngalengkepan sadayana prosés dina sababaraha menit. Pas anjeun parantos réngsé prosés aplikasi eVisa anjeun, anjeun bakal nampi eVisa ku email. Sakabeh prosés bakal dilaksanakeun sacara online sacara lengkep, sareng dina henteu aya waktos dina prosés anjeun bakal diwajibkeun nganjang ka konsulat India atanapi kedutaan - visa e-Business pikeun India mangrupikeun cara anu paling gancang sareng paling gampang pikeun kéngingkeun aksés ka India pikeun tujuan bisnis.  


Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Perancis, Dénmark, Jérman, Spanyol, Itali anu layak pikeun India e-Visa(India Visa Online). Anjeun tiasa ngadaptar pikeun Aplikasi Online e-Visa India leres di dieu.

Upami anjeun ngagaduhan mamang atanapi peryogi bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi India e-Visa, kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.