• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Pituduh Wisata ka Istana sareng Benteng di Rajasthan

diropéa dina Mar 28, 2023 | Visa India Online

Lega renowned sakuliah dunya pikeun ayana megah maranéhanana jeung arsitéktur stunning, istana jeung benteng di Rajasthan mangrupakeun wasiat langgeng pikeun beunghar India warisan jeung budaya. Éta sumebar ka sakumna bumi, sareng masing-masing hadir kalayan sét sajarah anu unik sareng kaagungan anu luar biasa.

Ku e-Visa India

Seueur karaton ieu, sapertos Istana Umaid Bhawan, geus robah jadi resorts méwah pikeun wisatawan ngalaman hirup di tengah warisan euyeub, sedengkeun nu sejenna dibuka pikeun anjeun meunang glimpse tina era bygone. Kabéh karaton ieu geus cukup suksés dina nahan kamulyaan kaliwat maranéhanana sarta arsitéktur exquisite. 

Bari Benteng Amber Jaipur urang masih radiates kalawan pesona tina Rajasthani Maharajas, anu Chittorgarh Fort sprawling sakuliah loba acres masih metot sémah kalayan dongeng kaliwat hébat na. Janten, siapkeun diri anjeun, sapertos dina tulisan ieu urang bakal ningali jero kana istana megah sareng benteng Rajasthan sareng ningali masa lalu anu megah!

Anjeun butuh Visa e-Wisata India (eVisa India or Visa India Online pikeun nyaksian tempat-tempat sareng pangalaman anu endah salaku turis asing di India. Alternatipna, anjeun tiasa nganjang ka India dina a Visa e-Usaha India sarta rék ngalakukeun sababaraha rekreasi sarta tetempoan-ningali di India kalér jeung suku gunung Himalaya. The Otoritas Imigrasi India ngadorong pengunjung ka India pikeun ngalamar Visa Visa Online (India e-Visa) tinimbang ngadatangan Konsulat India atanapi Kedubes India.

Istana Tasik (Udaipur)

Istana TasikIstana Tasik (Udaipur)

Baheulana dikenal salaku Jag Niwas, Istana Tasik diwangun sometime antara 1743 nepi ka 1746 ku Maharana Jagat Singh II. Diwangun pikeun ngawula ka salaku karaton usum panas pikeun karajaan Mewar Dinasti Rajasthan, eta ngawengku sakuliah wewengkon 4 acres di pulo Jag Niwas, situated on Lake Pichola, Udaipur. 

Karaton geus dirancang pikeun nyanghareupan ka arah sisi wétan ku kituna anggota kulawarga karajaan Rajasthani bakal bisa neneda ka Panonpoé dina retakan subuh. Lantai karaton ditataan rapih marmer hideung bodas kalawan tembok keur diselapkeun ku arabesques warna vibrantly. Karaton boga sajarah euyeub maén peran penting dina pemberontakan 1847, nyadiakeun ngungsi ka loba kulawarga Éropa anu kabur ti Nimach. 

Dina 1971 karaton ieu dibikeun ka Taj Hotels and Resorts Palaces pikeun betah pangropéa. Ayeuna, aya 83 kamar di Lake Istana jeung geus miboga popularitas salaku salah sahiji istana paling romantis di India.

Wayah pangalusna pikeun nganjang - Januari nepi ka April, Oktober nepi ka Désémber.
Jam buka - 9:30 am ka 4:30 pm.

MACA DEUI:
Ngartos tanggal penting dina e-Visa India anjeun

Istana Benteng Neemrana (Alwar)

Neemrana Fort Istana Istana Benteng Neemrana (Alwar)

Ragrag diantara salah sahiji karaton panggedena di India, Istana Benteng Neemrana kasohor ayana di luhur bukit anu luhur, ku kituna nawiskeun pandangan panorama anu endah ka kota Alwar anu sumebar. karaton mesmerizing ieu ayeuna geus robah jadi a hotél warisan pikeun nawarkeun dosis tranquility ka maranéhanana pilari a getaway tina hustle na bustle tina kahirupan kota. 

Asalna diwangun dina 1467 ku Raja Dup Singh, karaton diturunkeun ngaranna tina chieftain lokal Nimola Meo, anu dipikawanoh lega pikeun kawani jeung kawani na. Salaku salah sahiji resor hotél warisan pangkolotna di nagara éta, Istana Benteng Neemrana dirobih janten hiji deui dina 1986. Istana ieu kedah didatangan upami anjeun hoyong kenal sareng budaya euyeub kota atawa ngarasakeun lalampahan méwah ka Rajasthan.

Wayah pangalusna pikeun nganjang - Pertengahan Nopémber nepi ka awal Maret.

Jam buka - 9:00 am ka 5:00 pm.

MACA DEUI:
Mussoorie Hill-station di gunung Himalaya sareng anu sanésna

Istana Udai Vilas (Udaipur)

Istana Udai Vilas Istana Udai Vilas (Udaipur)

Upami Udaipur mangrupikeun tempat tinggal karajaan nagara pangéran, Istana Udai Vilas mangrupikeun salah sahiji istana anu paling kasohor di kota. Ditempatkeun di Tasik Pichola, gedong karaton anu megah kasohor gaya tradisional arsitéktur sarta desain artistik flamboyant. 

Karaton dihias indah dihias ku rupa-rupa cai mancur, kebon succulents, sareng palataran anu dramatis, anu pasti bakal ngantepkeun panon sareng haté anjeun. Istana ieu nembe dirobah jadi hotél warisan ku Oberoi Grup Hotel.

Lokasina di 27 kilométer ti Airport, éta Udai Vilas Palace parantos rengking salaku hotél kalima pangsaéna di dunya sareng hotél pangsaéna di Asia. Para tamu di hotél dilayanan kalayan hormat karajaan sareng dilayanan ku chef anu ngagaduhan miheulaan anu ngalayanan kulawarga karajaan. 

Wayah pangalusna pikeun nganjang - Januari nepi ka Désémber.

Jam buka - 12:00 ka 12:00 sareng 9:00 dugi ka 9:00.

MACA DEUI:
Visa Wisata India 5 Taun pikeun Warga AS

Istana Kota Istana Kota (Udaipur)

Diwangun ku Maharaja Udai Singh deui dina 1559, karaton kota diadegkeun salaku ibukota klan Sisodia Rajpur. Hiji-hijina kompleks karaton ngandung sababaraha karaton anu aya dina periphery na. Tempatna di sisi wétan Tasik Pichola, éta diwangun dina cara anu lincah sareng lincah. Rada unik dina gaya, karaton ragrag diantara karaton pangbadagna Rajasthan. 

Arsitéktur mangrupa gabungan tina gaya Rajput tradisional dicampurkeun jeung touch tina gaya Mughal sarta situated on luhureun pasir, eta nawarkeun ka anjeun tempoan panorama kota sapanjang kalawan struktur tatangga na kayaning Neemach Mata Mandir, Monsoon Istana, Jag Mandir, jeung karaton situ. 

A kanyataan gancang ngeunaan wangunan téh nya éta dipaké salaku lokasi syuting pikeun kawentar pilem James Bond Octopussy. 

Wayah pangalusna pikeun nganjang - Nopémber nepi ka Pébruari.

Jam buka - 9:00 am ka 4:30 pm.

MACA DEUI:
Turis asing anu datang ka India dina e-Visa kedah sumping di salah sahiji bandara anu ditunjuk. Duanana Cirebon sareng Chandigarh mangrupikeun bandara pikeun e-Visa India caket ka Himalaya.

Hawa Mahal (Jaipur)

Hawa mahal Hawa Mahal (Jaipur)

Diwangun deui dina 1798 ku Maharaja Sawai Pratap Singh, Hawa Mahal dirancang pikeun nyarupaan makuta Gusti Kresna. Lokasina di jantung Jaipur, karaton ieu diwangun sagemblengna tina sandstone jeung bata beureum sarta ragrag diantara istana pang populerna di Rajasthan. Sanajan karaton boga exterior lima carita, 953 jandéla leutik atawa Jharokhas dirancang dina pola nu raket nyarupaan sayang madu tina sarang lebah.  

Hawa Mahal ditarjamahkeun kana karaton angin, nu mangrupakeun gambaran sampurna struktur airy karaton urang. Ngamangpaatkeun éfék venturi, desain karaton nyiptakeun éfék AC di jero. Struktur anu rumit ogé ngagaduhan tujuan jilbab, anu ngamungkinkeun para wanoja kulawarga karajaan niténan kagiatan rutin di jalan-jalan tanpa katingali sorangan sabab dipiharep nuturkeun aturan anu ketat ngeunaan sistem nutupan raray atanapi Purdah.

Hawa Mahal dimimitian salaku bagian tina Istana Kota tur ngalegaan ka Harem Chambers atanapi Zenana. Kami ngarékoméndasikeun anjeun nganjang ka karaton ieu isuk-isuk saprak warna beureum karaton janten pisan lincah sareng terang dina cahaya panonpoe isuk-isuk.

Wayah pangalusna pikeun nganjang - Oktober nepi ka Maret.

Jam buka - 9:00 am ka 4:30 pm.

MACA DEUI:
Proses Aplikasi Visa India pikeun Warga AS

Deogarh Mahal (Deukeut Udaipur)

Deogarh Mahal Deogarh Mahal (Deukeut Udaipur)

Tempatna di 80 mil ti wates Udaipur, nu Deogarh Mahal diwangun dina abad ka-17 sarta geus hirup nepi ka salah sahiji istana paling geulis di Rajasthan. Salah sahiji faktor anu paling narik ngeunaan Deogarh Mahal nyaéta glittering Eunteung jeung murals anu dipasang di sakuliah karaton. Dikurilingan ku danau éndah, éta salah sahiji paling astana romantis di kota.

Lokasina di luhureun Aravali Hills, nu Mahal boga palataran sprawling nu ngeusi Asép Sunandar Sunarya badag. getaways endah, jharokhas, battlements, jeung turrets. Karaton ieu dipiboga ku kulawarga karajaan Chundawat, anu masih cicing di karaton. 

Karaton dasarna mangrupakeun desa geulis anu situated dina luhureun hiji pasir, 2100 suku dpl. Dirobih janten hotél warisan, ayeuna gaduh dugi ka 50 kamar anca anu dilengkepan ku sagala jinis fasilitas modern sapertos. gim, jacuzzi, sareng kolam renang. Upami anjeun iinditan antara Udaipur sareng Jodhpur, karaton Deogarh mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun didatangan.

Wayah pangalusna pikeun nganjang - Oktober nepi ka awal April.

Jam Buka - 24 Jam Buka.

MACA DEUI:
Karagaman Basa di India

Istana Jal Mahal (Jaipur)

Istana Jal Mahal Istana Jal Mahal (Jaipur)

Diwangun ku kombinasi Gaya Rajput sareng Mughal arsitéktur, Istana Jal mahal mangrupa saréat mutlak pikeun panon. Sagampil nami signifies, karaton ieu situated katuhu di tengah Tasik Man Sagar. Karaton sareng danau parantos ngalangkungan sababaraha prosés restorasi, anu terakhir lumangsung dina Abad ka-18 ku Maharaja Jai ​​Singh II ti Amber. 

Kawas Hawa Mahal, wangunan karaton boga 5 storied struktur, tapi opat floors na biasana tetep di jero cai, iraha wae danau pinuh. Teras ngagaduhan kebon anu megah anu dikurilingan ku struktur munara semi-octagonal, kalayan hiji kubah anu aya di unggal salah sahiji tina opat juru. Lima pulo nestling ogé geus dijieun sabudeureun danau pikeun narik manuk migran.

Wayah pangalusna pikeun nganjang - Januari nepi ka Désémber.

Jam Buka - 24 Jam Buka.

Istana Fateh Prakash (Chittorgarh)

Istana Fateh Prakash Istana Fateh Prakash (Chittorgarh)

Situated dina wates of Chittorgarh Fort Complex, anu ogé mangrupa benteng panggedéna di India, nu Istana Fateh Prakash nyaéta mamang salah sahiji paling istana Majestic di Rajasthan. dijieun ku Rana Fateh Singh, karaton ieu lokasina deukeut ka karaton Rana Khumba. Ogé dipikawanoh ku ngaran Badal Mahal, Istana Fateh Prakash diwangun deui dina 1885 nepi ka 1930.

Seueur tina styling arsitéktur tina Mahal nyarupaan teh gaya fase Britania digabungkeun jeung saeutik saeutik tina Gaya Mewar, jeung arches cusped, aula badag, sarta spasi ceilinged tinggi. Struktur kubah badag tina mahal ieu coated kalawan karya stucco kapur rumit sarta bahan beton kapur, masihan tampilan anu tenang tapi megah. Anjeun tiasa nyarupaan bentuk konstruksi karaton ieu sareng éta Aula Durbar di Istana Kota Udaipur.  

Wayah pangalusna pikeun nganjang - Séptémber nepi ka Maret.

Jam Buka - 24 Jam Buka.

Istana Rambagh (Jaipur)

Istana Rambagh Istana Rambagh (Jaipur)

Keur imah nu Maharaja Jaipur, ieu Mahal hadir kalawan utamana sapotong metot tina sajarah. Mimitina diwangun dina 1835, wangunan munggaran Mahal dijieun salaku a imah kebon, nu Maharaja Sawai Madho Singh engké robah jadi a pondok moro sabab ayana di tengah wewengkon leuweung kandel.

Malah engké dina abad ka-20 ieu pondok moro ieu dimekarkeun tur robah jadi karaton. Jeung kamerdékaan India, karaton ieu direbut ku Pamaréntah India, sarta ku taun 1950-an, kulawarga karajaan ngarasa yén biaya ngajaga karaton ieu mahal teuing. 

Ku kituna, dina 1957 aranjeunna mutuskeun pikeun ngarobah karaton kana a hotél warisan.

Dianggap ragrag diantara hotél paling méwah di sakuliah dunya, hotél ieu ragrag dina Grup Grup Hotel Taj. Ku alatan éta arsitéktur anu megah, desain anu rumit, sareng struktur anu luar biasa, karaton ieu digolongkeun dina kategori tujuan wisata favorit. 

Wayah pangalusna pikeun nganjang - Januari nepi ka Désémber.

Jam Buka - 24 Jam Buka.

Istana Jag Mandir (Udaipur)

Istana Jag Mandir Istana Jag Mandir (Udaipur)

Dijieun dina abad ka-17, Istana Jagmandir ayeuna a karaton vintage karajaan nu nyokot bangga dina ngalayanan sémah abad-21 na. Karaton ayeuna diakomodir ku sagala rupa fasilitas modern sapertos spa, bar, réstoran kelas dunya, sareng kafe sadinten, sahingga maturan ka sémah a pangalaman karajaan anu disetél dina lingkungan jaman kiwari. 

Kusabab karaton ieu situated di tengah danau, sémah kudu ferried pikeun ngahontal éta karaton pulo Jagmandir. The elegance alluring karaton geus dibikeun eta nami Swarg ki Vatika, atanapi naon anu tiasa ditarjamahkeun Taman Surga.  

Wayah pangalusna pikeun nganjang - April nepi ka Désémber.

Jam Buka - 24 Jam Buka.

Populér di sakumna dunya pikeun aranjeunna kaagungan arsitéktur umur-lami, wangunan lengkep, sareng struktur anu éndah sareng rumit, nu karaton Rajasthan mangrupakeun bukti bijih euyeub tina warisan jeung budaya yén nagara éta boga. Aya ampir euweuh jalan hadé nyandak putus ti hustle kahirupan kota ti keun diri dina grandeur damai tina benteng megah Rajsthan sarta karaton. 

Janten, éta waktosna anjeun neuleumkeun jiwa anjeun dina kageulisan regal of Rajasthan! Pek kantong anjeun gancang sareng ulah nyimpen kaméra anjeun! Anjeun bakal mendakan sababaraha tempat anu paling pantes pikeun gambar dina kahirupan anjeun dina interior anu indah tina warisan Marwari anu beunghar!


Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Perancis, Dénmark, Jérman, Spanyol, Itali anu layak pikeun India e-Visa(India Visa Online). Anjeun tiasa ngadaptar pikeun Aplikasi Online e-Visa India leres di dieu.

Upami anjeun ngagaduhan mamang atanapi peryogi bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi India e-Visa, kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.