• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Visa Wisata Online India

diropéa dina Jan 25, 2024 | Visa India Online

Sadaya detail anu anjeun kedah terang ngeunaan Visa Wisata India sayogi dina kaca ieu. Punten pastikeun anjeun maca detailna sateuacan ngadaptar eVisa pikeun India.

India sering ditingali salaku aheng iinditan tujuan tapi sabenerna mangrupa tempat pinuh ku budaya euyeub tur rupa-rupa ti mana anjeun pasti nyandak deui kenangan varying tur metot. Upami anjeun musafir internasional anu parantos mutuskeun pikeun nganjang ka India salaku turis, anjeun leres-leres untung sabab anjeun henteu kedah ngaliwat seueur masalah pikeun ngajantenkeun perjalanan anu ditunggu-tunggu ieu.

Pamaréntah India nyayogikeun Visa éléktronik atanapi e-Visa anu khusus pikeun wisatawan sareng anjeun tiasa ngalamar e-Visa online tinimbang ti Kedubes India di nagara anjeun sabab kertas kertas Visa tradisional parantos dilakukeun. Visa Wisata India ieu sanés ngan ukur pikeun wisatawan anu nganjang ka nagara éta pikeun tujuan ningali-ningali atanapi rekreasi tapi éta ogé kedahna mempermudah kahirupan jalma anu badé nganjang ka India pikeun tujuan nganjang ka kulawarga, dulur, atanapi réréncangan .

Kaayaan Visa Wisata India

Sapertos mangpaat sareng bantosan sapertos Visa Wisata India, éta hadir sareng daptar kaayaan anu anjeun kedah laksanakeun supados tiasa cocog. Upami anjeun parantos ngalamar Visa Wisata 1 Taun atanapi 5 Taun, maka éta ngan sayogi pikeun wisatawan anu badé cicing henteu langkung ti 180 dinten di nagara éta dina hiji waktos, nyaéta, anjeun kedah uih deui atanapi teras-terasan dina perjalanan anjeun ka luar nagara dina 180 dinten saatos anjeun asup ka nagara dina e-Visa Wisata. Anjeun ogé moal tiasa nyandak perjalanan komersil ka India nganggo Visa Wisata India, ngan ukur non-komersial. Salami anjeun nyumponan syarat syarat ieu pikeun Visa Wisata India ogé kaayaan eligibility pikeun e-Visa sacara umum, anjeun bakal layak pikeun ngalamar Visa Wisata pikeun India.

Sakumaha didadarkeun di luhur, Visa Pariwisata India diperyogikeun pikeun palancong internasional anu hoyong nganjang ka nagara éta salaku turis pikeun nganjang ka sadaya tempat wisata anu populér sareng nyéépkeun pakansi anu pikaresepeun di nagara éta atanapi anu hoyong nganjang ka jalma anu dipikacinta anu cicing di nagara. Tapi Visa Wisata India ogé tiasa dianggo ku palancong internasional anu sumping ka dieu pikeun ngiringan Program Yoga jangka pondok, atanapi nyandak kursus anu bakal lami henteu langkung ti 6 bulan sareng moal masihan gelar atanapi sertipikat diploma, atanapi pikeun miluan padamelan sukarelawan anu bakal henteu ngaleuwihan lilana 1 bulan. Ieu hiji-hijina alesan anu valid pikeun anjeun tiasa ngadaptar pikeun Visa Wisata pikeun India.

Naon rupa-rupa jinis eVisa Wisatawan India?

Larapkeun Visa Wisata India

Aya tilu jinis Visas eTourist pikeun Didatangan India -

  • 30 dinten eVisa Wisata India - Kalayan bantosan 30 dinten India Tourist eVisa, sémah tiasa cicing di nagara éta salami 30 dinten maksimal, ti dinten éntri. Éta mangrupikeun visa dua kali, ku kituna kalayan visa ieu, anjeun tiasa lebet ka nagara maksimal 2 kali, dina periode validitas visa. Émut yén éta bakal datang sareng tanggal béakna, nyaéta dinten sateuacan anjeun kedah lebet ka nagara éta.
  • eVisa Wisata India 1 taun - 1 taun India Tourist eVisa valid pikeun sataun ti tanggal masalahna. Kusabab éta mangrupikeun visa sababaraha éntri, nganggo éta, anjeun tiasa lebet ka nagara sababaraha kali, tapi éta kedah aya dina rentang validitas eVisa India.
  • Visa Wisata India 5 Taun - Visa Wisata India 5 Taun valid pikeun 5 taun ti tanggal masalahna. Kusabab éta mangrupikeun visa sababaraha éntri, nganggo éta, anjeun tiasa lebet ka nagara sababaraha kali, tapi éta kedah aya dina rentang validitas eVisa India.
Penting pikeun dicatet di dieu yén teu sapertos Visa Wisata 30 Dinten, validitas Visa Wisata 1 Taun sareng 5 Taun ditangtukeun ku tanggal ngaluarkeunana, sanés tanggal asupna sémah ka nagara éta. Sumawona, Visa Wisata 1 Taun sareng 5 Taun Multiple Entri Visa, anu hartosna anjeun tiasa lebet ka nagara ngan ukur sababaraha kali dina jangka waktu validitas Visa.

Syarat pikeun Aplikasi Visa Wisata India

Pangiriman Paspor

  • A salinan scan tina paspor Biasa diperyogikeun.
  • Paspor kedah valid sahenteuna sahenteuna 6 bulan ti tanggal asupna ka India.
  • Pastikeun paspor gaduh dua halaman kosong pikeun cap Petugas Imigrasi di bandara.
  • Diplomatik atanapi jinis paspor sanés henteu katampa.

Dokuméntasi Tambahan

  • anyar poto warna ala paspor ti nu datang.
  • Bukti alamat email anu dianggo.
  • Debit atawa kartu kiridit keur mayar fee aplikasi.

Buktina Keuangan

Ngalamar tiasa dipenta pikeun nunjukkeun ngilikan dana cukup pikeun lalampahan tur tetep di India.

Prosés aplikasi

  • Bentuk Online: Aksés Formulir Aplikasi Visa India Online pikeun Visa Wisata.
  • Syarat Ngabogaan hak: Pastikeun anjeun nyumponan sadaya syarat syarat anu dijelaskeun pikeun aplikasi visa.
  • Kiriman: Kirimkeun sadaya dokumén sareng inpormasi anu diperyogikeun ngaliwatan aplikasi online.

Beda sareng visa tradisional, prosés e-Visa henteu ngabutuhkeun kunjungan ka Kedubes India.

Tulisan Cék Imigrasi

Asupkeun jeung kaluar nagara ngan ngaliwatan disatujuan Pos Cék Imigrasi, kaasup bandara utama jeung palabuan laut.

Sanggeus ngumpulkeun sagala informasi diperlukeun, éta prosés aplikasi pikeun Visa Wisata India nyaeta lugas. Mastikeun patuh kana syarat sareng syarat syarat pikeun ngagampangkeun prosés aplikasi anu lancar.


Aya langkung ti 170 kabangsaan anu layak pikeun e-Visa Online India. Warga ti karajaan Inggris, Angola, Venezuela, Amérika Sarikat, Vanuatu jeung Kanada diantara kabangsaan sanés anu layak pikeun ngalamar Visa India Online.