• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Naha pamayaran kuring ditolak? Tip ngungkulan

Bisa jadi aya sababaraha alesan béda pikeun mayar ditolak.

lamun Anjeun debit atanapi kiridit kartu ieu ditolak, Pariksa ningali lamun:

Perusahaan kartu atanapi bank anjeun ngagaduhan inpormasi lengkep - Telepon nomer telepon di bagian tukang kiridit atanapi kartu debit anjeun kanggo transaksi internasional ieu. Bank atanapi lembaga kauangan anjeun sadar kana masalah umum ieu.

Kartu anjeun kadaluwarsa atawa mutahir - mastikeun yén kartu anjeun masih valid.

Kartu anjeun henteu cekap gaduh dana - mastikeun yén kartu anjeun gaduh dana anu cekap pikeun mayar transaksi.

Jieun mayar maké a pisa or MasterCard sabab boga acceptability widest.

Upami teu aya di luhur anu ngabantosan, anjeun tiasa ngahubungi kami di info@indiavisa-online.org